SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara'da TUSAŞ önünde çatışma ve patlama sesleri

Ankara'nın Kazan ilçesinde, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) önünde çatışma ve patlama sesleri duyuldu. Bölgedeki güvenlik güçleri, olayın bir terör saldırısı olabileceği ihtimali üzerine harekete geçti

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
Bursapost.com
Ankara'da TUSAŞ önünde çatışma ve patlama sesleri

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, silah seslerinin ardından canlı bomba olduğu yönünde iddialar ortaya atıldı. Bu gelişme üzerine, olay yerine çok sayıda polis ve güvenlik birimi sevk edildi. 

Bölgede Güvenlik Önlemleri Arttı
Patlama seslerinin ardından, emniyet birimleri TUSAŞ çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. 

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerinde yaşananlar ile ilgili resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz." açıklamasında bulundu.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yatığı açıklamada, “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir. Resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız." ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.