Fenerbahçe, kadroyu UEFA'ya bildirdi

 UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda İsviçre ekibi Lugano ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu müsabakalar için UEFA'ya kadrosunu bildirdi. Sarı-lacivertlilerde Samet Akaydin, Levent Mercan, Luan Peres, Miguel Crespo, Miha Zajc, Cengiz Ünder, Emre Mor, Burak Kapacak ve Umut Nayir kadroda yer almadı.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 10:49

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında yarın deplasmanda İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya gelecek. Bu mücadelenin rövanşı ise 30 Temmuz Salı günü Ülker Stadyumu'nda oynanacak. Sarı-lacivertliler, söz konusu maçlar için kadrosunu UEFA'ya bildirdi. Sarı-lacivertlilerde Samet Akaydin, Levent Mercan, Luan Peres, Miguel Crespo, Miha Zajc, Cengiz Ünder, Emre Mor, Burak Kapacak ve Umut Nayir kadroda yer almadı.

Fenerbahçe'de, UEFA bildirilen kadroda şu isimler bulunuyor: "Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, Bright Osayi-Samuel, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Ryan Kent, İrfan Can Kahveci, Bartuğ Elmaz, Rade Krunic, Fred, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin."